NaslovnicaNovostiMHDZ Osijek Leona Markovića i Kristijana Pavića

MHDZ Osijek Leona Markovića i Kristijana Pavića

Mladež HDZ-a grada Osijeka pridružila se mladim i nešto starijim Osječankama i Osječanima u nastojanjima, sada već višegodišnjim, da se okonča borba mladog Leona Markovića s teškom i vrlo ružnom bolešću.

Podsjetimo, Leon Marković, sada već 15-godišnjak, obolio je od malignog tumora vratne kralježnice, koji je na žalost, nakon višegodišnjeg liječenja, zračenja i operacija, metastazirao i prikovao ga uz krevet, te se liječnici u Hrvatskoj više ne mogu s njome nositi, odnosno pružiti adekvatnu medicinsku pomoć. 

Srećom, postoji odgovarajuća terapija izvan države, točnije u Munchenu, u Njemačkoj, koja je izuzetno skupa i koju Leonova majka ne može sama financirati.

Leon je unatoč iscrpnom liječenju godinama pokazuje iznimnu snagu, i pravi je primjer ne slomljivosti ljudskog duha. U ovoj priči ne nedostaje niti snage, niti hrabrosti, volje i ustrajnosti, ali na žalost, nedostaju financijska sredstva koja bi mu omogućila i osigurala životno potrebno liječenje u inozemstvu.

Osim za Leona, Mladež je organizirala i akciju prikupljanja pomoći i za obitelj Pavić. Obitelj Pavić je u nedavnom požaru u Osijeku izgubila svoju kuću, ali i dvoje članova obitelji, čime je njihova tragedija neizmjerno velika. Grad Osijek je odmah priskočio u pomoć i obitelji ustupio na korištenje stan, te im je potrebna pomoć u namještaju, kućnim potrepštinama, hrani i novcu.

Akcija za obitelj Pavić traje do petka, 14.03.2014., a svu pomoć možete dostaviti u ured HDZ-a, Lučki prilaz 2/II u Osijeku. Od 09.00 – 15.00 sati.

Svaki doprinos je dobrodošao, te se svima unaprijed zahvaljujemo na odazivu i potpori!

Akciji su, osim članova Mladeži prisustvovali i predsjednik HDZ-a GO Osijek Damir Kramarić i politički tajnik Milan Opačak.

Youtube video prilog pogledajte OVDJE!

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 84 gostiju i nema članova online