NaslovnicaNovostiMilanović u paralelnom svijetu

Warning: getimagesize(https://mhdz.hr/images/stories/1_priopenje za medije.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 598

Milanović u paralelnom svijetu

Mladež Hrvatske demokratske zajednice zgranuta je premijerovim elementarnim nepoznavanjem stanja na tržištu rada u Republici Hrvatskoj. Jučerašnjom izjavom iz Pariza, Zoran Milanović nas je podsjetio na svoje diplomatske i političke (ne)sposobnosti.

Negiranjem statističkih podataka Eurostata o 52% mladih nezaposlenih Hrvatica i Hrvata, premijer nam je jasno dao do znanja u kojem smjeru ide njegova politička karijera, budući da mu je ona diplomatska, po vlastitom priznanju, već prije 20 godina propala. Podsjećamo, u službenoj evidenciji Zavoda za zapošljavanje registrirano je 344.444 nezaposlene osobe, što je za 6,4 posto ili 20.661 osobu više nego krajem rujna prošle godine. Bježeći od činjenice da se zajedno sa Španjolskom i Grčkom nalazimo na samom vrhu po stopi nezaposlenosti mladih ljudi, Milanović nas je podsjetio da živi u paralelnom svijetu lišenom teške hrvatske svakodnevice.

Jedino što može Hrvatsku pokrenuti jest neopoziva kolektivna ostavka vlade koja će joj  u svakom slučaju biti uručena od hrvatskog naroda na sljedećim parlamentarnim izborima, ma kad oni bili.

Josip Bilaver

predsjednik MHDZ-a

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 60 gostiju i nema članova online