NaslovnicaNovostiMLADEŽ HDZ-a OSIJEK PRIMILA 100 NOVIH ČLANOVA!!!

MLADEŽ HDZ-a OSIJEK PRIMILA 100 NOVIH ČLANOVA!!!

Mladež HDZ-a Osijek na današnjoj konferenciji za medije predstavila je 100 novih članova!

Izniman rad i teme koje zanimaju javnost kao i otvorena vrata svima kojima je Domovina u srcu u kombinaciji sa željom za boljitak zajednice u kojoj živimo pridonjelo je tomu da se svaki dan u Mladež HDZ-a učlanjuju novi ljudi.

100 novih pristupnica u zadnjih dva mjeseca dokaz je da je novi HDZ prepoznat među mladima kao stranka novih vjetrova, a vodstvo kako Mladeži tako i seniora kao pošteno i prepoznato u javnosti.

Predsjednik GO HDZ-a, gospodin Damir Kramarić pozdravio je sve nove članove i naglasio kako je ovo dokaz promjena u HDZ-u. Istaknuo je kako je vodstvo MHDZ-a koje je izabrano prije godinu dana odradilo izniman posao te zahvalio predsjedniku MHDZ-a Osijek, Ivanu Radiću na svemu što je Mladež do sada napravila za promjenu svijesti o HDZ-u. Istaknuo je kako su ovo buduće vođe kako HDZ-a tako i Hrvatske te kao jasan dokaz da je Mladež HDZ-a uvijek imala sposobnih kadrova u svojim redovima istaknuo političkog tajnika Milana Opačka koji još uvijek po godinama pripada Mladeži. Pozvao je sve mlade, sposobne i poštene ljude da se pridruže HDZ-u jer u novom HDZ-u svi imaju jednake šanse za rad i dokazivanje.

Predsjednik MHDZ-a Ivan Radić čestitao je svim novim članovima na ulasku u HDZ i rekao kako ovakav priljev novih članova nije slučajnost već jasan pokazatelj kvalitetnog rada koji Mladež prezentira svaki dan. Humanitarne, socijalne, kulturne pa sve do političkih i domoljubnih tema koje je Mladež obrađivala u zadnjih godinu dana prepoznate su među javnosti, a posebice među mladima te ovakav broj novih članova ne treba nikoga iznenaditi.

„Ovim mladim i perspektivnim ljudima smo iznimno zadovoljni, kao i brojkom od 100 novih članova, pogotovo ako uzmemo u obzir da se radi o kraćem vremenskom periodu, politički nestabilnom razdoblju kao i stalnim medijskim bombardiranjem o navodnom lošem rejtingu stranke.

Ovi mladi ljudi su prepoznali rad HDZ-a Osijek na čelu sa predsjednikom gospodinom Damirom Kramarićem, te su shvatili da MHDZ ne služi samo kao pogon za lijepljenje plakata, već da naša riječ ima težinu, naša mišljenja se uvažavaju i naš rad se cijeni. U ime mladeži HDZ-a želim novim članovima iskrenu dobrodošlicu, te se nadam da će svojim djelovanjem kroz MHDZ omogućiti boljitak našem gradu Osijeku. Predsjednik Kramarić i politički tajnik Opačak ukazali su nam povjerenje i slobodu u radu, a to je rezultiralo time što smo postali najjača Mladež u Osijeku, te ovim putem pozivam sve mlade da se pridruže stranci“ – zaključio je Radić.

Koliko je rad Mladeži cijenjen dokazuje i činjenica da su nove mlade snage HDZ-a došli pozdraviti predsjednik GO HDZ-a, gospodin Damir Kramarić, politički tajnik GO HDZ-a, gospodin Milan Opačak, predsjednik ŽO HDZ-a OBŽ, gospodin Davorin Bubalović, politički tajnik ŽO HDZ-a, gospodin Goran Ivanović te doktor Dražen Vidović.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 131 gostiju i nema članova online