NaslovnicaNovostiRazmjena školskih udžbenika (Novska)

Warning: getimagesize(images/stories/a_novska_knjige.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Razmjena školskih udžbenika (Novska)

U subotu, 13. srpnja na Malom gradskom trgu ispred kina u Novskoj, održana je razmjena školskih udžbenika za osnovnu i srednju školu u Novskoj u organizaciji Mladeži HDZ-a Grada Novske! Ovo je prva ovakva akcija održana u Novskoj, a da nije pokrenuta od obrazovnih institucija. Akciji se odazvalo 40-tak školaraca i roditelja, koji su uspijeli razmjeniti školske knjige.

„S obzirom da je vrijeme teške gospodarske krize, ali i imajući na umu visoke cijene školskih udžbenika, odlučili smo se za ovu akciju kako bi barem malo olakšali roditeljima. Roditelji i djeca koji su se akciji odazvali, bili su zadovoljni, ali su i pohvalili samu akciju jer su na ovaj način uštedjeli“, rekao je predsjednik Gradskog odbora MHDZ-a Grada Novske Miroslav Perošević.

MHDZ-a Grada Novske često sudjeluje, ali i organizira različite humanitarne akcije. No, ono što je ovoj skupini mladih ljudi na prvom mjestu, svakako su akcije koje su od važnosti za Novsku. Već sad najavljuju svoje sudjelovanje na Međunarodnom kampu izviđača u organizaciji Zelene patrole Rajić u ovom mjesecu.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 52 gostiju i nema članova online