NaslovnicaNovosti„Jedno dobro djelo“

Warning: getimagesize(https://mhdz.hr/images/stories/akcija dobro djelo.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 598

„Jedno dobro djelo“


MHDZ-a Grada Zagreba još je jednom pokazala koliko ima veliko srce i koliko ima volje kada treba pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Riječ je o akciji „Jedno dobro djelo“ kojom su pripadnici Mladeži u vrlo kratkom vremenskom roku prikupili razne potrepštine, hranu, igračke, odjeću, obuću i razne druge stvari za samohranu zlostavljanu majku i njezinu malodobnu zlostavljanu djecu. Samohrana nezaposlena majka troje malodobne djece (1g, 3g i 8g). godinama je trpjela fizičko, psihičko i seksualno zlostavljanje svog supruga. Iz straha za vlastit život i život svoje djece nije imala hrabrosti pobjeći. No, kad je suprug posljednji put zamalo nije ubio i kad je malenu Barbaru pretukao jer je branila mamu, rekla je DOSTA! Smogla je snage i, dok je suprug bio u pritvoru, pobjegla je s djecom u sigurnu kuću.

Pripadnici Mladeži odmah nakon što su saznali za životnu situaciju ove obitelji pokrenuli su akciju „ Jedno dobro djelo“ kojom osim što su prikupili stvari za ovu nesretnu obitelj žele skrenuti pažnju na sve one koji su žrtve bilo kakvog nasilja i zlostavljanja. 

Mladež HDZ-a  Grada Zagreba ovim putem isto kaže DOSTA!, zlostavljanju, maltretiranju, fizičkom, verbalnom i bilo kakvom drugom nasilju!

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 58 gostiju i nema članova online