NaslovnicaNovostiMladež HDZ-a u emisiji HRT-a "Hrvatska uživo"

Mladež HDZ-a u emisiji HRT-a "Hrvatska uživo"

Mladež HDZ-a, Hrvatska uživo, HRT, 28.10.2014.

Mladi kroz politiku trebaju ispravljati društvene nepravde

U emisiji ''Hrvatska uživo'' na HRT-u obrađen je prilog o angažiranju mladih u politici. U ime Mladeži Hrvatske demokratske zajednice, kao najvećeg političkog podmlatka u Hrvatskoj, svoja razmišljanja o političkom i društvenom aktivizmu mladih podijelili su predsjednik Mladeži HDZ-a Josip Bilaver, politički tajnik Mladeži Pere Semren i glavni tajnik Mladeži Andrej Tolušić.

Istaknuli su da su stranci pristupili iz svjetonazorskih razloga te vjeruju da, uz maksimalni trud, imaju dovoljna prostora u politici za napredak, ali i izražavanje kritike.

Josip Bilaver naglasio je da se odlučio politički angažirati uviđajući niz društvenih nepravdi. Tvrdi da mladi kao pojedinci, osim u političkim strankama, mogu pomoći društvu i radom u civilnom sektoru.

Pere Semren poručio je da u politici želi ostaviti svoj doprinos boljem asimiliranju mladih u našem društvu, budući da sve više mladih napušta zemlju.  Smatra da Hrvatskoj, ako mladi sami ne preuzmu stvari u svoje ruke, nitko ne može pomoći.

Andrej Tolušić napomenuo je da Mladež HDZ-a organizira brojne radionice s raznim udrugama pomoću kojih se mladima želi pokazati da se u strankama prije svega traže rad, poštenje i struka.

Isječak iz emisije možete pogledati OVDJE.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 64 gostiju i nema članova online