NaslovnicaNovostiS velikim veseljem obavještavamo sve članove Mladeži HDZ-a da je danas izašao novi Glasnik MHDZ-a

S velikim veseljem obavještavamo sve članove Mladeži HDZ-a da je danas izašao novi Glasnik MHDZ-a

OVDJE možete preuzeti novi broj Glasnika.

Glasnik je obuhvatio ključne teme i uspjehe naše Mladeži, kao i cijele stranke, u proteklom razdoblju. Tako se možete prisjetiti dvije veličanstvene pobjede HDZ-a na europskim i predsjedničkim izborima, te uloge Mladeži pri ostvarenju tih važnih pobjeda. Tu je i osvrt na XVIII. Opći sabor Mladeži HDZ-a, te na veliku konferenciju Mladeži Europske pučke stranke (YEPP), koja se u ožujku održala u Zagrebu. Mladež je ponosna što je u lipnju ove godine iz njezinih redova izabrana glavna tajnica YEPP-a, Andrea Vodanović.

Također, Glasnik sadrži druga međunarodna sudjelovanja Mladeži, aktivnosti po županijskim organizacijama, pregled rada i zaduženja HDZ-ovih zastupnika u Europskom parlamentu (u mandatu 2014.-2019.) i druga djelovanja Mladeži. Na kraju se nalazi i nekoliko zanimljivih članaka o samozapošljavanju, evoluciji vrijednosti te domoljublju u praksi.

Svakako vam predlažemo da što prije pročitate novi Glasnik.

Zahvaljujemo glavnom uredniku (i članu Nacionalnog odbora MHDZ-a) Roku Milkoviću, te cijelom uredništvu, na pripremi još jednog sjajnog Glasnika!

 

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 109 gostiju i nema članova online