NaslovnicaNovostiPRIOPĆENJE MHDZ-a - Policijom protiv istine

PRIOPĆENJE MHDZ-a - Policijom protiv istine

U subotu 12. rujna, Mladež Hrvatske demokratske zajednice Šibensko-kninske županije okupila se u Tisnom kako bi premijera Milanovića podsjetili na njegove brojne „gospodarske uspjehe“. Pritom je na transparentu bilo navedeno sljedeće: „U protekle 4 godine mandata Milanović je zadužio Republiku Hrvatsku za 100.000.000.000kn, 100.000 ljudi je uslijed nepovoljne gospodarske situacije iselilo, izgubljeno je preko 100.000 radnih mjesta te je životni standard građana Republike Hrvatske pao za 10%.“ Tom su prilikom legitimirani članovi MHDZ-a od strane hrvatske policije. 

Taj pokušaj zastrašivanja mirnog i dostojanstvenog prosvjeda Mladeži HDZ-a napad je na slobodu govora i izražavanja mišljenja te pokušaj da se sakrije istina o stvarnim rezultatima ove Vlade.

Prostačka provokacija ministra Ostojića, koji je poput kakvog stadionskog huligana želio podijeliti banane prosvjednicima, flagrantni je primjer govora mržnje. U svakoj demokratskoj državi ministar bi nakon ovakvog ispada morao podnijeti ostavku, no ne i u Hrvatskoj - u kojoj je čitavi represivni aparat stavljen u partijsku službu i pretvoren u partijsku policiju. Umjesto što vrijeđa i progoni političke protivnike, ministru Ostojiću bilo bi bolje da se primi posla za koji ga plaćaju svi porezni obveznici te, primjerice, nakon gotovo 100 dana napokon otkrije provokatore koji su iscrtali svastiku na Poljudu. Ministar je ili nesposoban ili ne želi da se otkrije istina - sami procijenite o čemu se radi.

No umjesto da policija odmah podigne kaznenu prijavu protiv ministra Ostojića zbog širenja mržnje i huliganskog izgreda pred desetinama svjedoka, ona na obavijesni razgovor poziva predsjednika šibensko-kninske županijske Mladeži HDZ-a Gordana Fržopa jer je iznio istinu o katastrofalnim gospodarskim učincima SDP-ove vlade.

Pozivamo predstavnike medija da sutra u 9 sati poprate dolazak g. Gordana Fržopa na obavijesni razgovor u PP Vodice.
Partijska represija neće zastrašiti Mladež HDZ-a - nastavit ćemo iznositi istinu, istinu koja je toliko bolna za aktualnu vlast.

 

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 64 gostiju i nema članova online