NaslovnicaNovostiMHDZ grada Osijeka izabrala novog predsjednika

MHDZ grada Osijeka izabrala novog predsjednika

Jednoglasnom odlukom Gradskog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Osijeka Antonio Lozančić izabran je za novog predsjednika GO MHDZ-a Osijek.

Antonio Lozančić na to je mjesto došao s pozicije dopredsjednika MHDZ-a Osijek. Dosadašnji predsjednik mag.ing.građ. Krešimir Radić mjesto prvog čovjeka Mladeži HDZ-a u Osijeku napustio je iz privatnih razloga, no i dalje će ostati aktivan član i aktivist MDHZ-a Osijek.

 

Antonio Lozančić rođen je 5. veljače 1990. godine u Osijeku, gdje je završio Ekonomski fakultet u statusu magistra ekonomije. Član Hrvatske demokratske zajednice u Osijeku je od 2012. godine, a do sada je obnašao dužnosti predsjednika MHDZ-a Gornji grad, te dopredsjednika MHDZ-a grada Osijeka.

"Mladež HDZ-a Osijek pod mojim će vodstvom nastaviti promovirati domoljublje, pozitivno naslijeđe Domovinskog rata, te tradicionalne vrijednosti hrvatskoga naroda. Osnažit ćemo svoje djelovanje kroz različite humanitarne akcije u gradu Osijeku, a veliku pozornost posvetit ćemo dodatnom usavršavanju i osnaživanju kapaciteta naših članova. Glavni cilj djelovanja MDHZ-a Osijeka bit će poboljšanje života i mogućnosti za sve mlade u gradu na Dravi", rekao je Antonio Lozančić.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 61 gostiju i nema članova online