NaslovnicaNovostiRadni posjet i sjednica predsjedništva u Međimurskoj županiji

Radni posjet i sjednica predsjedništva u Međimurskoj županiji

Predsjedništvo Mladež HDZ-a je ovaj vikend provelo u radnom posjetu Međimurskoj županiji gdje je jučer održana sjednica predsjedništva MHDZ-a. Istoga dana u konferencijskoj dvorani Gradske kavane Lovac“ u gradu Prelogu održana je tribina pod nazivom „Mladi i EU“ na kojoj je gostovala zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić, a panelisti su bili i predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš i koordinator izrade programa HDZ-a za izbore za Europski parlament Karlo Ressler.

Na tribini su obuhvaćene brojne aktualne teme koje se tiču rada naših zastupnika u Europskom parlamentu, a s ciljem iznalaženja načina kako animirati što veći broj mladih ljudi na izlazak na predstojeće izbore za Europski parlament. Zahvaljujemo od srca zastupnici Ivani Maletić što je kvalitetnim izlaganjem nazočnima približila način funkcioniranja institucija Europske unije, njihovu važnost za Hrvatsku kao i rezultate rada naših zastupnika. Ovakvim načinom rada, redovitim prezentacijama u svim krajevima Hrvatske, HDZ-ovi zastupnici u Europskom parlamentu su postavili dobar primjer svima drugima kako građanima približiti rad Europskog parlamenta, a uvjereni smo kako će taj kvalitetni rad i zalaganje građani znati cijeniti na predstojećim izborima.
Članovi predsjedništva Mladeži su također posjetili Mursko Središće gdje je upriličen susret s gradonačelnikom Draženom Srpakom.
Od srca zahvaljujemo domaćinima, Mladeži HDZ-a Međimurske županije na čelu s predsjednikom Ivanom Borovićem, članovima Mladeži iz okolnih županija, Koprivničko-križevačke, Varaždinske i Krapinsko-zagorske koji su uveličali ovaj posjet, gradonačelniku Grada Preloga Ljubomiru Kolareku i gradonačelniku Murskog Središča Draženu Srpaku na izvrsnom gostoprimstvu.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 62 gostiju i nema članova online