NaslovnicaNovosti29. obljetnica Mladeži HDZ-a: Duboko utemeljeni u tradiciji, nastavljamo graditi hrvatsko društvo

29. obljetnica Mladeži HDZ-a: Duboko utemeljeni u tradiciji, nastavljamo graditi hrvatsko društvo

Svečanom sjednicom Nacionalnog odbora, Mladež HDZ-a obilježila je 29. obljetnicu svoga utemeljenja. Sjednici je nazočio i predsjednik HDZ-a i Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, kao i prvi predsjednik Mladeži HDZ-a Mario Kapulica i brojni drugi visoki uzvanici. Prije 29 godina, u trenucima svog osnivanja i najtežim povijesnim vremenima, Mladež HDZ-a se susretala s drugačijim izazovima - stvaranjem demokracije, obranom Hrvatske u Domovinskom ratu i njezinoj ponovnoj obnovi i izgradnji nakon oslobođenja.

Danas je Mladež HDZ-a, kao što je i tada bila, najveći i najbrojniji politički pomladak u Hrvatskoj koji nosi posebnu odgovornost u stvaranju preduvjeta za ugodniji život u Hrvatskoj i za ostanak mladih u domovini. Upravo u tom kontekstu, rezultati Vlade RH u posljednje tri godine su ohrabrujući – nezaposlenost mladih je više nego prepolovljena, stvoreno je preko 96.000 novih radnih mjesta, a prosječna neto plaća je porasla za čak 588 kuna, a to je vidljivo i u brojnim drugim pokazateljima.


Duboko utemeljeni u našoj kršćanskoj tradiciji i vrijednostima koje kroz cijelu povijest spajaju hrvatski narod, u našoj davnijoj i bližoj povijesti kada su brojni članovi Mladeži HDZ-a položili svoje živote u obrani domovine nastavljamo graditi hrvatsko društvo i boriti se za standard svakog mladog čovjeka. Nastavljamo se boriti s ciljem da svaki mladi čovjek u Hrvatskoj može ostvariti kvalitetno obrazovanje, pronaći posao i zasnovati svoju obitelj.


Neka nam je sretna 29. obljetnica utemeljenja Mladeži HDZ-a!

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 95 gostiju i nema članova online