NaslovnicaVodstvoŽupanijski predsjednici

Županijski predsjednici

1. GRAD ZAGREB Ivana Župan Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
2. BJELOVARSKO-BILOGORSKA Matija Grdinić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
3. BRODSKO-POSAVSKA Marko Šimić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
4. DUBROVAČKO-NERETVANSKA Joško Cebalo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
5. ISTARSKA Nikola Nino Smolčić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
6. KARLOVAČKA Matija Vuković Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
7. KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA Saša Cestar Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
8. KRAPINSKO-ZAGORSKA Miroslav Ivanković Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
9. LIČKO-SENJSKA Ivan Biljan Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
10. MEĐIMURSKA Matija Žugec Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
11. OSJEČKO-BARANJSKA Domagoj Mikulić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
12. POŽEŠKO-SLAVONSKA Slobodan Manović Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
13. PRIMORSKO-GORANSKA Ivan Jakšić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
14. SISAČKO-MOSLAVAČKA Valentina Sučić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
15. SPLITSKO-DALMATINSKA Ante Bačić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
16. ŠIBENSKO-KNINSKA Gordan Fržop Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
17. VARAŽDINSKA Viktorija Horg Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
18. VIROVITIČKO-PODRAVSKA Milan Krmpotić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
19. VUKOVARSKO-SRIJEMSKA Josip Dabro Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
20. ZADARSKA Šime Vicković Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
21. ZAGREBAČKA Dijana Gaščić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 51 gostiju i nema članova online