NaslovnicaNovostiDruženje mladih u Općini Bošnjaci

Warning: getimagesize(images/stories/glas slavonije.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Druženje mladih u Općini Bošnjaci

Mladež HDZ-a Bošnjaci organizirala je druženje mladih 09.02.2013. u 20:00 sati (dom kulture) u Općini Bošnjaci. Kroz druženje je prošlo oko 200 mladih, a odaziv je bio toliki da se tražilo mjesto više u popunjenom domu kulture.

Predsjednik mladeži HDZ-a Bošnjaci Drago Miličević u razgovoru sa posjetiteljima je istaknuo kako su mladi Bošnjačani oduševljeni sa ovakvim vidom zabave i događanjima u Općini Bošnjaci.

drućenje ladež hdz općina bošnjaciVelike pohvale cjelokupnom odboru mladeži HDZ-a Bošnjaci koji ima velike zasluge za uspjeh ovog okupljanja. Mogu vam odgovorno potvtvrditi da ćemo i dalje ići ovim putem sa smislom za potrebe mladih u našoj Općini. Već imamo novih ideja za buduće aktivnosti u korist mladih Bošnjačana. Druge političke stranke mladeži u Općini Bošnjaci nemaju ideja, neznaju ili neće poduzeti ništa kako bi poboljšali odnos sa mladima. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli, a također i svim posjetiteljima ovog lijepog druženja. - rekao je između ostalog predsjednik mladeži HDZ-a Bošnjaci Drago Miličević.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 43 gostiju i nema članova online