NaslovnicaNovostiFišijada u Slavonskom Brodu

Warning: getimagesize(images/stories/vijesti5/3129.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Warning: getimagesize(images/stories/vijesti5/3130.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Warning: getimagesize(images/stories/vijesti5/3131.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Warning: getimagesize(images/stories/vijesti5/3132.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Fišijada u Slavonskom Brodu

3129Dana 05.07.2013. u Slavonskom Brodu na parkiralištu stadiona Marsonia održana je tradicionalna brodska “Fišijada” i završnica projekta “Lijepa naša Sava”, sve u organizaciji Turističke zajednice grada Slavonskog Broda.

Program, koji svake godine privlači sve veću pozornost Brođana, ove je godine okupio oko 3000 posjetitelja i 80 natjecatelja, od kojih, dobar dio natjecatelja nije pridavala važnost natjecanju i formi priredbe, sva pažnja bila je usmjerena na dobru zabavu i druženje. No, dobre zabave nema bez dobre klope i časice “divana”.

Jedna od takvih ekipa bila je i ekipa Mladeži HDZ-a BPŽ, druženje i zabava ovoga puta bila je primarna zadaća ovih mladih ljudi, dok je demonstracija kulinarskih vještina bila samo dokaz sposobnosti i svestranosti mladog čovjeka, spremnog nositi se sa svim izazovima današnjice,  politikčko djelovanje ovoga puta na listi prioriteta stavljeno je na samo začelje.

U kulturnom dijelu programa okupljene je zabavljao tamburaški sastav "Širok šor" te klapa "Bošket", dok su na “štandu” Mladeži atmosferu podizali “Varoški bećari”.

Ove godine posebnu pozornost Brođana privukle su i "trke" dragon boat koje su se održavala na rijeci Savi, a u organizaciji KKK "Olimpik" te višestruko nagrađivanog veslača Marka Lipovca, dopredsjednika MHDZ-a grada Slavonskog Broda, odnedavno i vijećnika u Gradskom vijeću. U samim “trkama" su se okušali i mnogi Brođani, osobe iz javnog i političkog života grada i županije te mnogii mladi ljudi željni športskih događanja i zabave.

Iako je grmljavinsko nevrijeme, kao i svake godine, pokušalo pokvariti natjecanje, 80 natjecatelja napravilo je odličan fiš, a pred stručnim ocjenjivačkim žirijem, koji su činili predsjednik Stjepan Balen te članovi: Petar Huljić i Josip Perčević, bio je težak posao, ali nakon kušanja svih pristiglih uzoraka, donijeli su sljedeću odluku: 1. mjesto - Ivan Kitanović - Velika Kopanica; 2. mjesto - Ivica Vučković - Velika Kopanica, 3. mjesto - Ivan Sever – Vrpolje, Mladež HDZ-a kao i svi ostali natjecatelji osvojila je odlično četvrto mjesto.

Da se kojim slučajem ocjenjivala organizacija, najzabavnija i najraspoloženija ekipa, Mladež bi zasigurno osvojila prvo mjesto. No, za nagradu ostaje nam zadovoljstvo na licima naših članova, prijatelja i svih onih koji su svoje vrijeme na fišijadi proveli uz mlade i rezultatom neopterećene ljude, odličan fiš i još bolje tamburaše koji su sve prisutne zabavljali do dugo u noć.

 3130

3131

3132

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 53 gostiju i nema članova online