NaslovnicaNovostiHumanitarni turnir u Velikoj Ludini

Warning: getimagesize(images/stories/0_ludina.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Humanitarni turnir u Velikoj Ludini

U subotu, 7. rujna 2013. godine u organizaciji Mladeži HDZ-a Velika Ludina održan je humanitarni malonogometni turnir za Jasminu Matijević i Stjepana Borka. Ovoj akciji, uz domaćine, pridružile su se ekipe Mladeži iz Novske, Siska, Gline, Petrinje i Popovače. Svojim dolaskom akciju je podržao i predsjednik MHDZ-a Josip Bilaver, te pohvalio organizatore, naglasivši da Mladež svakako treba i humanitarno djelovati, ali se treba educirati kako bi što bolje i efikasnije uključila u politiku svoje lokalne sredine. Po završetku turnira, podjeljeni su pobjednički pehari. Prvo mjesto osvojila je ekipa Siska, drugo mjesto ekipa Novske, a treće domaćini. „Mladež HDZ-a Velike Ludine osnovana je ove godine u travnju, no već bilježi nekoliko akcija, a neke od njih su biciklijada u kojoj su sudjelovala 72 biciklista, zbog čega vjerujemo da će ovo postati tradicionalni događaj u Ludini“, rekao je predsjednik Ivan Lučić zahvalivši se svima na sudjelovanju i prikupljanju 7 500, 00 kuna za Jasminu i Stjepana. 
Otvorenju turnira prisustvovali su i tajnik Središnjeg odbora HDZ-a i član Predsjedništva MHDZ-a, Tomislav Kelić, član zagrebačke Mladeži, Ante Škegro, i njihova predsjednica Ivana Župan te predsjednik MHDZ-a, Josip Bilaver! 

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 40 gostiju i nema članova online