NaslovnicaNovostiMalonogometni turnir Mladeži HDZ-a Đakovo 2013.

Warning: getimagesize(images/stories/vijesti5/3121.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Malonogometni turnir Mladeži HDZ-a Đakovo 2013.

3121 U subotu je u Đakovu na igralištu s umjetnom travom održan tradicionalni malonogometni turnir Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije. Među 16 ekipa iz gradova i općina Osječko-baranjske županije, prvo mjesto osvojila je ekipa Mladeži iz Donjeg Miholjca, drugo Mladež općine Đurđenovac, dok su treće i četvrto mjesto podijelili Našice i Osijek.

Goran Soldo, predsjednik županijske organizacije i Nacionalnog odbora Mladeži istaknuo je da je organizacijom ovog turnira cilj bio potaknuti rekreativnu sportsku aktivnost i promicati sport kao zdrav način života.

„Uz kvalitetno iskorišteno slobodno vrijeme kroz igru, zabavu i druženje više od 200 natjecatelja imalo je priliku upoznati i stvoriti brojne međusobne kontakte koji će im pomoći tijekom života.

Uz nezaposlenost veću od 50% među mladima, jedan od glavnih problema što se mladi lako navlače na ovisnosti poput droge, kockanja, alkohola, cigareta, te vandalizmu kao popratnom ponašanju je činjenica da se potrebama mladih ne posvećuje dovoljno pažnje, pa im stoga nisu ni pruženi kvalitetni sadržaji.

Kako su pred nama ljetni praznici, kada većina ima dosta slobodnog vremena cilj nam je bio uputiti i apel čelnicima općina, gradova i županije na sustavni pristup problemima mladih te na potrebu za ulaganjem u obnovu postojećih i ulaganja u nova sportsko-rekreativna igrališta“ dodao je Soldo.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 69 gostiju i nema članova online