NaslovnicaNovostiPredstavljeni kandidati za Europski parlament

Warning: getimagesize(images/stories/europarlament.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Predstavljeni kandidati za Europski parlament

Pod sloganom „Snaga europske Hrvatske“ u Novinarskom domu predstavljeni su kandidati za Europski parlament koalicije HDZ-a. HSP-a dr. Ante Starčević i BUZ-a.

 

 

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izrazio je ponos što će se ulaskom Hrvatske u Europsku uniju dovršiti Tuđmanov san o Hrvatskoj kao punopravnoj članici Europske unije.

Kazao je kako nije važno što je datum ulaska Hrvatske pod mandatom ove Vlade, jer HDZ je počeo i završio pregovore s Europskom unijom.

„Mi smo počeli i završili pregovore s Europskom unijom, uveli Hrvatsku u NATO, oslobodili i obranili te stvorili državu“, istaknuo je Karamarko.

Govoreći o kanatima za Europski parlament, Karamarko je kazao kako oni predstavljaju sve najbolje od stranke.

Naglasio je kako kandidate osim stručnosti resi domoljublje, koje je uz njihovo iskustvo i znanje jako važno te naglasio kako hrvatski narod dugo čeka koaliciju onih koji istinski vole Hrvatsku.

„Ovo je autentična Hrvatska i volio bi da takva Hrvatska bude i u Europskoj uniji, jer Europska unija nije neka bezlična struktura.“, kazao je Karamarko.

Karamarko je kazao kako su izbori za Europski parlament izuzetno dobra prilika da HDZ s koalicijskim partnerima dokaže svoju snagu te naglasio kako su ovi izbori samo najava HDZ-ove snage za lokalne, a onda poslije i parlamentarnih izbora.

Nositeljica liste Dubravka Šuica kazala je kako pobjedničku koalicijsku listu čine stručnjaci koji su se dokazali u svojim profesijama, ljudi s bogatim iskustvom u vanjskoj politici.

Naglasila je kako će se zalagati za razvoj svih krajeva i uspješno korištenje europskih fondova posebno naglasivši izgradnju Pelješkog mosta.

Svojim govorima nazočnima su se obratili i svi kandidati s liste za Europski parlament: saborski zastupnik i promatrač u Europskom parlamentu Andrej Plenković, saborski zastupnik Davor Ivo Stier, predsjednik BUZ-a Milivoj Špika, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčevića Ruža Tomašić, Krševan Antun Dujmović, Zdravko Krmek, Željana Zovko, Zdravka Bušić i Ivana Maletić.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 26 gostiju i nema članova online