NaslovnicaNovostiStav MHDZ-a o izjavi Zorana Milanovića

Warning: getimagesize(images/stories/ratnik1.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Stav MHDZ-a o izjavi Zorana Milanovića

Premijer Zoran Milanović je na subotnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a , predstavljajući koalicijsku listu za Europski parlament,  nazvao agresiju na Republiku Hrvatsku građanskim ratom te je zlonamjerno povukao paralelu sa građanskim ratom u Finskoj. Ne postoji nikakvo opravdanje za takav jedan šamar i uvredu svim hrvatskim braniteljima, spomenu na poginule hrvatske branitelje, obiteljima branitelja i svima koji su prolijevali krv da bi danas živjeli u slobodnoj Lijepoj našoj. Na najgori mogući način nam je pokazao svoje neznanje i nesposobnost te dovodi u pitanje svoje znanje o povijesti države čiji je premijer.  Zanio se komentirajući aktualna zbivanja i pokušavajući prikazati sve osim aktualne vlade krivcima za katastrofalno loše stanje u zemlji toliko da je zaboravio kojoj zemlji pripada i čije interese brani pa je izabrao radije opciju veleizdaje i izjava kojima radi protiv Hrvatske.  On to i ne radi samo izjavama već i poticanjem mladih da odlaze iz domovine da bi zaradili za mogućnost normalnog života te nesprečavanjem rapidnog  povećanja broja nezaposlenih.

Ova izjava se može protumačiti kao neslaganje sa oslobađajućim presudama našim generalima herojima Gotovini i Markaču. Premijer se ne slaže sa ostatkom svijeta i ne priznaje važnost Domovinskog rata zbog kojeg je i on dobio priliku da jednog dana bude na čelu države koja je samostalna i suverena. Svakim danom pokazuje koliko ne zaslužuje da bude premijer Republike Hrvatske jer ne brani interese države, njenih građana i banalizira povijest koja je sveta svim Hrvatima. Zoran Milanović i njegova vlada provode unutarnju agresiju uništavajući nadu  svih Hrvata da postoji prilika za bolje sutra. Mladež HDZ-a još jednom ponavlja činjenicu da je Hrvatska vodila obrambeni, oslobodilački rat koji nam je nametnut.

 

                                                                                                                                                                                                       Mladež HDZ-a

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 41 gostiju i nema članova online