NaslovnicaNovostiTomislav Matić kandidat za načelnika Kostrene

Warning: getimagesize(images/stories/tomislav m.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Tomislav Matić kandidat za načelnika Kostrene

Tomislav Matić kandidat je za načelnika Kostrene na predstojećim lokalnim izborima. Odluku o kandidiranju ovog 31-godišnjeg ekonomista i bivšeg kostrenskog vijećnika , nasuprot zasad još uvijek nepotvrđenom načelničkom kandidatu i aktualnom načelniku Miroslavu Uljanu, kostrenski je HDZ, kako je istaknuto na jučerašnjem predstavljanju kandidata, donio jednoglasno.
– Željeli smo izaći na izbore s mladim, obrazovanim i sposobnim čovjekom. Želimo poručiti biračima da o njima ovisi hoće li opet sve biti bačeno u vjetar ili ćemo pokušati pronaći novi put. Svjesni smo da će ovo biti teška borba, a biračima bih poručio da daju priliku čovjeku koji se nema razloga skrivati iza nikog – poručio je jučer predsjednik kostrenskog HDZ-a Sanjin Vrkić. Podsjetio je da je HDZ na prošlim lokalnim izborima u Kostreni ušao u drugi krug izbora osvojivši u konačnici 45 posto glasova.
Matić je, pak, kazao da je svjestan izazova koje u aktualnoj situaciji podrazumijeva načelnička fotelja, ali vjeruje da je nakon 18 godina iste vlasti trenutak za promjene koje u Kostreni mogu donijeti upravo mladi.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 28 gostiju i nema članova online