NaslovnicaNovostiŽivot OD rada ZA ljubav!

Warning: getimagesize(images/stories/valentinovo_mhdz_1.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Warning: getimagesize(images/stories/valentinovo_mhdz_2.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Život OD rada ZA ljubav!

Sve ono što radimo tijekom godine, kroz bilo koju osobnu ili društvenu aktivnost činimo u svrhupoboljšanja kvalitete življenja. To i jest primaran zadatak politike. Jedan dan u godini posebno naspodsjeća na važnost osjećaja ljubavi koji daje neprocjenjivu vrijednost životu. Valentinovo, uza svesvoje minuse kojima ga je opteretio marketing ima i jedan plus. Ovaj dan slavi ljubav onako kakoona to zaslužuje, jer riječ ljubav možda i je potrošena, ali osjećaji sigurno nisu!

To nam daje nadu da ćemo našoj Slavoniji i Baranji uspjeti vratiti optimizam i stvoriti od nje mjestogdje se živi OD rada ZA ljubav!

Svjedoci smo primjera kako nezaposlenost uvodi nemire i razara obitelji, a tu ljubav gubi tlo podnogama. Činjenica je da mladi kada jednom odu, više se ne žele vraćati u Slavoniju. Kažu, kako za njih tu nema perspektive. Vraćaju se ili ostaju, tek oni, koji to čine zbog ljubavi. Čini se da se u ovimtrenucima trebamo držati snage ovog osjećaja i na njemu graditi zajedništvo.

Zato Vas pozivamo da se pridružite Mladeži HDZ-a koja će prigodnim nizom akcija obilježiti Danzaljubljenih u gradovima naše županije, stoji u pismu koji potpisuje predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije Goran Soldo.

valentinovo osječko baranjska život od rada za ljubav

valentinovo osječko baranjska život od rada za ljubav

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 54 gostiju i nema članova online