NaslovnicaNovostiĐakovo: Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima

Warning: getimagesize(images/stories/a_djakovo.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Đakovo: Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima

Izaslanstvo Mladeži i seniora đakovačkog HDZ-a povodom Dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima položila su vijenac, pomolila se i zapalila svijeće kod spomenika „Glava koja tone“, a koji je simbolično podignut u blizini Male crkve na mjestu masovne grobnice s oko stotinu žrtava komunizma.

23. kolovoz se prema Rezoluciji Europskog parlamenta i Zakonom Hrvatskog sabora iz travnja 2011. godine obilježava kao Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritativnih režima istaknuo dopredsjednik đakovačkog Gradskog vijeća i predsjednik županijske Mladeži Goran Soldo.

Svaki zločin treba osuditi bilo da je riječ o povredama ljudskih prava, zločinima i pogubljenjima komunističkih, nacističkih ili fašističkih režima. Ovom Rezolucijom se izjednačavaju i osuđuju svi totalitarni i autoritarni režimi, zaključio je Soldo.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 55 gostiju i nema članova online