NaslovnicaNovostiMemorijalni turnir u odbojci na pijesku „Goran Huđek“

Memorijalni turnir u odbojci na pijesku „Goran Huđek“

U Kalinovcu dana 19.7.2015 održan je 5. Memorijalni turnir u odbojci na pijesku koji nosi ime po nesretno preminulom kolegi Goranu Huđeku.

Prije samog turnira vodstvo Mladeži HDZ-a zajedno s članovima položilo je cvijeće i zapalilo svijeće na grobu bivšeg člana. Turnir je posjetilo nekoliko uvaženih gostiju od koji treba istaknuti predsjednika županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i dožupana gosp. Darka Sobotu, te načelnika Općine Kalinovac gosp. Branka Sobotu.

Turniru je pristupilo 12 ekipa iz Kalinovca, Đurđevca, Koprivnice, Križnice i okolnih mjesta. Nakon početnog razigravanja po skupinama u poluzavršnicu su se plasirali sljedeći natjecatelji: Matekalo / Matekalo, Blažok / Pušelja, Balala / Ritonja, Janković / Veličan. U polufinalu bolje su bile ekipe Matekalo / Matekalo i Janković / Veličan. Samo finale i pobjeda na turniru u muškoj konkurenciji pripala je Igoru i Marinu Matekalu, drugo mjesto Janković / Veličan, te treće mjesto Balala / Ritonja. U ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojile su Čor/ Mirović iz Križnice dok drugo mjesto Vuk / Matkov iz Đurđevca.

Zahvaljujemo se svim sudionicima turnira, svim sponzorima, te svim gostima što su po izrazito sparnom i vrućem vremenu bodrili svoje ekipe i svojim prisustvom upotpunili ovaj memorijalni turnir u organizaciji Mladeži HDZ-a Kalinovac.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 55 gostiju i nema članova online