NaslovnicaNovostiU Splitu održana konstituirajuća sjednica Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a

U Splitu održana konstituirajuća sjednica Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a

Mladež Hrvatske demokratske zajednice u hibridnom je obliku održala konstituirajuću sjednicu Nacionalnog odbora Mladeži na kojoj je predsjednica Mladeži Splitsko-dalmatinske županije Marina Matković izabrana za novu predsjednicu ovoga tijela.

Uvodno su se na konstituirajućoj sjednici obratili glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice i saborski zastupnik Krunoslav Katičić, politički tajnik Ante Sanader, župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban te predsjednik Gradske organizacije HDZ Split Vice Mihanović koji su istaknuli važnost Mladeži kao pokretača svih izbornih pobjeda te izvor kvalitetnih i odgovornih pojedinaca.

Nova predsjednica Nacionalnog odbora Marina Matković uvodno je naglasila kako je cilj Mladeži dodatno osnažiti lokalne, gradske i nacionalne organizacije i Odbore, ali i nastavak odgovornog rada prema mladim generacijama u Hrvatskoj.

“I u novom mandatu Mladež će nastaviti s prepoznavanjem izazova s kojima se mlade generacije u Hrvatskoj susreću te radu na rješenjima za iste kako bi nastavili podizati standard i kvalitetu života, obrazovanja i rada mladih, uz razvoj Lijepe naše! Imamo priliku dati svoj doprinos i moramo je odgovorno iskoristiti”, zaključila je Matković.

Na konstituirajućoj sjednici Nacionalnog odbora izabrana je i nova međunarodna tajnica Tea Jerković te novi politički tajnik Fran Papac koji su okupljenima predstavili prioritete Međunarodnog odbora, odnosno Odbora za politike mladih u novom mandatu Mladeži. Također, izabran je i tajnik Nacionalnog odbora Matija Šanjug, kao i potpredsjednici Stipe Maleš, Pavao Škoko Gavranović, Matija Katić i Toni Stojić.

 

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 57 gostiju i nema članova online