NaslovnicaNovostiRazmjena mišljenja s predsjednikom Mladeži DSHV-a Piukovićem na sjednici Odbora za komunikacije i edukacije

Razmjena mišljenja s predsjednikom Mladeži DSHV-a Piukovićem na sjednici Odbora za komunikacije i edukacije

Odbor za komunikacije i edukacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice (MHDZ) ugostio je na novoj sjednici predsjednika Mladeži Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) Marina Piukovića koji je informirao članove o položaju hrvatskog naroda u Vojvodini, ključnim izazovima i projektima krovne političke organizacije hrvatskog naroda.

Uvodno, predsjednik Odbora za komunikacije i edukacije Matej Brečić je istaknuo važnost izbora čelnika Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislava Žigmanova za zastupnika u novom sazivu Skupštine Srbije. Naglasio je kako će ovaj rezultat utjecati na položaj i kvalitetu života hrvatske zajednice u Srbiji, kao i povećati vidljivost ključnih izazova s kojim se hrvatski narod svakodnevno suočava u Vojvodini.

Predsjednik Mladeži DSHV-a Marin Piuković upoznao je kolege iz sestrinske organizacije Mladeži s izazovima koji su prisutni u svakodnevnom životu Hrvata u Srbiji, posebice mladih generacija. “Nama je teško osigurati medijski prostor u državi u kojoj živimo, iako smo aktivna i živa zajednica koja može pokazati puno toga, samo joj treba dati priliku. Zbog toga mi je drago što me je kolega Matej Brečić pozvao na sjednicu Odbora da u svoje osobno ime, i u ime Mladeži DSHV-a, govorim o izazovima te se nadam nastavku uspješne suradnje između sestrinskih organizacija”, rekao je Piuković.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 60 gostiju i nema članova online