NaslovnicaNovostiMaksimilijan Šimrak novi zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba

Maksimilijan Šimrak novi zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba

Mladi pravnik i predsjednik Mladeži Hrvatske demokratske zajednice (MHDZ) Maksimilijan Šimrak novi je zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba umjesto Davora Filipovića koji je izabran za novog ministra gospodarstva i održivog razvoja.

Šimrak, koji je prošle godine izabran za novog predsjednika Mladeži, čime je ujedno postao i članom Predsjedništva HDZ-a, bit će najmlađi zastupnik u Klubu zastupnika HDZ-a u Gradskoj skupštini, a na konferenciji za novinare istaknuo je kako su u fokusu njegovo rada mlade generacije, njihovo obrazovanje, stambeno zbrinjavanje i uključivanje mladih na tržište rada.

“Kao glas mladih jasno ću, vjerodostojno, odgovorno i transparentno zastupati politike i vrijednosti kako bi naš voljeni grad pretvorili u modernu metropolu i život po mjeri mladih. Grad Zagreb mora biti u stanju provesti uspješne politike Vlade, predvođene premijerom Plenkovićem, koja je osigurala brojne mjere koje su direktno utjecale na kvalitetu naših života, obrazovanja i mogućnosti zaposlenja i stambenog zbrinjavanja. To će mi biti nit vodilja kao novoizabranom zastupniku, kao mladoj osobi, i kao Zagrepčaninu”, zaključio je Šimrak.

 

 

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 48 gostiju i nema članova online