NaslovnicaNovostiBarbara Grđan Odrčić predsjednica Mladeži HDZ-a Velika Gorica

Barbara Grđan Odrčić predsjednica Mladeži HDZ-a Velika Gorica

2950

Nakon održanih unutarstranačkih izbora gradske organizacije Mladeži HDZ-a po temeljnim ograncima, održana je gradska izborna skupština Velike Gorice na kojoj su birani predsjednik gradske organizacije, članovi gradskog i nadzornog odbora te izaslanici za županijsku izbornu skupštinu.

Više od 75 izaslanika izabralo je novu predsjednicu Mladeži HDZ-a Velike Gorice Barbaru Grđan–Odrčić koja je u svom izlaganju izaslanicima obećala još jači angažman Mladeži u promicanju programa Hrvatske demokratske zajednice i ponovnu pobjedu na skorašnjim lokalnim izborima. Prisutnima se obratio i nacionalni dopredsjednik Mladeži HDZ-a  i velikogorički zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec koji je u svom oproštajnom govoru zahvalio svim članovima Mladeži koji su svojim nesebičnim radom i trudom učinili velikogoričku Mladež jednom od najboljih organizacija na državnoj razini. Izbornu skupštinu pozdravio je i glavni tajnik Mladeži HDZ-a Josip Bilaver koji je zahvalio velikogoričkoj Mladeži na odličnoj suradnji i izrazio podršku i nadu u nastavku suradnje.

Izabrani članovi gradskog odbora: Darko Bekić, Damir Deverić, Stjepan Kosić, Tomislav Landeka, Marijana Lebo, Tomislav Martinović, Goran Miličević, Ivan Rak, Ante Štrljić, Marko Šuker, Ivan Vucić

Izabrani članovi nadzornog odbora: dr. Fadi Almahariq, Pavao Krešimir Hubak, Tomislav Mirenić, Mario Radoš, Petar Rebernišak.

2951
2952
2953

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 30 gostiju i nema članova online