NaslovnicaNovostiIzborna skupština Mladeži HDZ-a Grada Korčule

Izborna skupština Mladeži HDZ-a Grada Korčule

U prostorijama ACI Marine u Korčuli održana je Izborna skupština Mladeži HDZ-a Grada Korčule. Za novog predsjednika izabran je Jakša Krajančić, a izabrani su i članovi Gradskog i Nadzornog odbora te izaslanici za Županijsku izbornu skupštinu Mladeži HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije.

U Gradski odbor izabrani su: Petar Grbin, Franko Silić, Frano Radovanović, Mate Kurtović, Paulina Laus, Linda Perdija, Dinko Franotović, Marko Trojan, Joško Cebalo, Ivan Radovanović, Ivan Jurišić i Mirko Šain, dok su za članove Nadzornog odbora izabrani: Eđicio Botica, Luka Tomić i Liza Belić.

Dosadašnji predsjednik, Joško Cebalo podnio je izvješće o radu u proteklom razdoblju te izrazio zadovoljstvo što iz redova Mladeži danas imamo gradske vijećnike, predsjednike mjesnih odbora, predsjednike Temeljnih ogranaka HDZ-a te članove Gradskog odbora i predsjedništva HDZ-a Grada Korčule te se zahvalio svima koji su sudjelovali u dosadašnjem radu Mladeži i zaželio novom predsjedniku i članovima Gradskog i Nadzornog odbora mnogo uspjeha u radu.

Novoizabrani Predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Korčule Jakša Krajančić zahvalio se izaslanicima na ukazanom povjerenju i najavio intezivan rad u nadolazećem razdoblju a sve u cilju pobjede na predstojećim izborima za Gradonačelnika i Gradsko vijeće Grada Korčule.

Izbornoj skupštini su se obratili i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Korčule dr. Josip Podbevšek te Andrija Fabris, predsjednik Kluba vijećnika u Gradskom vijeću Grada Korčule koji su naglasili tešku situaciju u Gradu, pogotovo za mlade koji nemaju uvjeta za kvalitetan život, a za što je najvećim djelom kriva gradska vlast predvođena SDP-om. Također je istaknuto da su unutar Gradske organizacije HDZ-a počele pripreme za nadolazeće izbore te je izraženo uvjerenje u pobjedu, a nakon toga i u pozitivne pomake na području Grada Korčule.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 60 gostiju i nema članova online