NaslovnicaNovostiKninska Mladež HDZ-a održala izbornu skupštinu

Kninska Mladež HDZ-a održala izbornu skupštinu

2924

U svečanoj dvorani veleučilišta „Marko Marulić“ održana je izborna skupština Mladeži HDZ-a Grada Knina na kojoj je Slaven Ivić jednoglasno ponovno izabran za predsjednika Mladeži kninskog HDZ-a.

 

Za njegovog proteklog mandata broj članova mladeži stranke znatno se povećao. „Mladež HDZ-a Grada Knina sada broji 500 članova i čini jednu trećinu ukupnog članstva“ - izvijestio je Ivić i najavio pobjedu HDZ-a u Kninu na lokalnim izborima iduće godine u kojoj će bitnu ulogu, kako je rekao, odigrati upravo Mladež stranke.


Predsjednik županijske organizacije Mladeži Ante Rakić je u svom govoru pohvalio Mladež kninskog HDZ-a, pozvao na jedinstvo te poželio puno sreće u daljnjem radu budućem izabranom vodstvu.

 

Josip Bilaver, glavni tajnik nacionalne organizacije Mladeži HDZ-a naveo je gradsku organizaciju Mladeži Knina kao najbolji primjer integriranja mladih u politiku za što velike zasluge pripisuje gradonačelnici Grada Knina Josipi Rimac. Uz pohvale na dosadašnjim rezultatima, zaželio je i puno uspjeha u daljnjem radu izabranom vodstvu.

 

Skupštini se obratila i članica Predsjedništva HDZ-a, još uvijek članica Mladeži stranke, Josipa Rimac koja je istaknula da se i u Mladeži stranke treba promovirati zdravo rivalstvo i zajedništvo. Osvrnula se i najnovije poteze koalicijske vlasti. „Oni se najviše bave kadrovskom politikom i to na ružan način. Logično je da bude političkih smjena, ali ne da one sežu sve do portira i ljudi koji rade u naplatnim kućicama. Ako im se za grijeh uzima to što su članovi stranke koja nije na vlasti, to prije svega nije ni ljudski niti socijalno osjetljivo“ - upozorila je Rimac, te naravno poželila uspjeh u daljnjem radu budućem vodstvu.


Za članove kninskog Gradskog odbora Mladeži HDZ-a izabrani su Marko Šešo, Ana Marić, Barbara Alilović, Davor Tokmakčija, Ana Šimić, Luka Lubina, Miran Marelja i Hrvoje Ivanković. U Nadzorni odbor izabrani su Stipe Miljković, Katarina Požar, Pero Pratljačić, Goran Mrnjavac i Ružica Ivić.

Za izaslanike za županijsku Izbornu skupštinu izabrani su Ana Marić, Ana Šimić, Davor Tokmakčija, Damir Krvavica, Dejan Kozjak, Dragana Marković, Dragan Grizelj, Dragan Vlajić, Ivan Opačak, Ivica Jurić Grgić, Jakov Šimunović, Luka Lubina, Miran Marelja, Pero Pratljačić, Ružica Ivić, Sanja Jurić, Slaven Marković i Stipe Miljković.

 

Gosti izborne skupštine bili su: tajnik županijske organizacije stranke i dogradonačelnik Knina Tomislav Vrdoljak, predsjednik Gradskog vijeća Knina Nikola Blažević, gradski vijećnici HDZ-a te članovi Gradskog odbora HDZ-a grada Knina.
2925
2923
2922 

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 23 gostiju i nema članova online