NaslovnicaNovostiMedijska radionica MHDZ-a Grada Zagreba

Medijska radionica MHDZ-a Grada Zagreba

U četvrtak 21. studenog u prostorijama GO HDZ-a Grada Zagreba krenula je s radom Medijska radionica MHDZ-a Grada Zagreba. Cilj radionice je razvijanje komunikacijskih  vještina i vještina rada s medijima.

Na prvoj u nizu radionica okupio se veliki broj pripadnika Mladeži Hrvatske demokratske zajednice željnih usvajanja novih komunikacijskih znanja i razvijanja dosad stečenih vještina. Na početku predavanja Mladeži se obratio voditelj radionice i predavač gospodin Drago Veselčić, a zatim i gost predavač gospodin Andrej Rora. Ovaj iskusni novinarski dvojac nakon uvodnih riječi započeo je sa sudionicima radionice provoditi i praktični rad, gdje je svaki pojedinac koji sudjeluje na radionici imao priliku naučiti kako se pišu priopćenja za medije te osnove komunikacije s medijima.

Projekt “Medijska radionica MHDZ-a Grada Zagreba” ide dalje te će se održavati svakog četvrtka od 18-20 sati u prostorijama GO HDZ-a Grada Zagreba, u Gundulićevoj ulici 21a. Ovom prilikom Mladež HDZ-a Grada Zagreba zajedno sa predavačima radionice poziva sve zainteresirane članove da se priključe radionici te tako razviju svoje komunikacijske vještine radeći i učeći od najboljih stručnjaka.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 34 gostiju i nema članova online