NaslovnicaNovostiMHDZ SDŽ održala Predsjedništvo na Klisu

MHDZ SDŽ održala Predsjedništvo na Klisu

Mladež HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije održala je, 22. ožujka 2014., sjednicu Predsjedništva u Klisu gdje nam je domaćin bio predsjednik kliške Mladeži Igor Vrvilo. Sastanku je nazočio i načelnik općine Jakov Vetma.

Načelnik, inače još uvijek i član Mladeži HDZ-a, nas je upoznao s aktivnostima općine, svojim radom, o pokretanju Poduzetničkog inkubatora u Klisu koji će okupljati sve male i mlade poduzetnike, apliciranju općine Klis na razne EU fondove i sl.

 

Razgovaralo se i o nadolazećim europarlamentarnim izborima i velikoj ulozi i maksimalnom angažmanu Mladeži u kampanji na području županije, a Predsjedništvo se i složilo kako će ubuduće još odlučnije podupirati i otvaranje ureda Splitsko- dalmatinske županije u Bruxellesu.

Posjet Klisu iskoristili smo i za druženje i obilazak kliške tvrđave, jedne od povijesno najistaknutijih utvrda na hrvatskom tlu koja datira još od 5.stoljeća. U 16.stoljeću sjedište uskoka u borbi protiv turskih osvajanja, a danas jedna od lokacija na kojoj se snima popularna serija "Game of Thrones".

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 80 gostiju i nema članova online