NaslovnicaNovostiMladež HDZ-a na seminaru "Campaign Days 2013" u organizaciji YEPP-a

Mladež HDZ-a na seminaru "Campaign Days 2013" u organizaciji YEPP-a

U organizaciji pomlatka Europske pučke stranke (YEPP-a), u Microsoftovom centru za inovacije u Bruxellesu te u središnjici EPP-a, 5. i 6. prosinca 2013. godine održan je seminar pod nazivom „Campaign days 2013“. Radi se o logističkoj pripremi političkih pomladaka, stranaka članica EPP grupe za nadolazeće EU izbore u svibnju 2014. godine!

Prvi dan seminara je održan u središnjici EPP-a u Bruxellesu, a predavanja su održali stručnjaci koji iza sebe imaju i po nekoliko uspješno odrađenih kampanja te su na osnovu tih iskustava sudionicima pokušali prenijeti najvažnije smjernice kod planiranja kampanja za EU izbore 2014. godine, u svojim matičnim državama.

Drugi dan seminara se odvija o Microsoftovom inovacijskom centru u Bruxellesu. Sudionici su slušali o fotografskim i video savjetima kod kreiranja medijske kampanje, sudjelovali su u fingiranoj političkoj kampanji te na kraju dana i predstavili svoje matične političke mladeži. Bitno je spomenuti i video konferenciju sa Stanom Freckom, Microsoftovim stručnjakom koji se bavi razvojem softverskih rješenja za političke kampanje i izbore. On je putem Skypea, iz SAD-a, održao prezentaciju na tu tematiku te isto tako odgovarao na pitanje sudionika.

Na seminaru, kao punopravna članica YEPP-a, sudjelovala je i Mladež HDZ-a u sastavu: Andrea Vodanović, Eva Perica i Miroslav Smetiško. Na priloženoj fotografiji je naša ekipa s predsjednikom YEPP-a, Konstantinosom Kyranakisom koji se pokazao kao odličan domaćin ekipi iz Hrvatske.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 23 gostiju i nema članova online