NaslovnicaNovostiMLADEŽ HDZ-a TREŠNJEVKE SJEVER I JUG ZA CARITASOVU KUĆU LJUBAVI!

MLADEŽ HDZ-a TREŠNJEVKE SJEVER I JUG ZA CARITASOVU KUĆU LJUBAVI!

Pripadnici Mladeži HDZ-a Trešnjevka Sjever i Trešnjevka Jug organizirali su humanitarnu akciju u kojoj su igračkama, odjećom i higijenskim potrepštinama darovali dom za nezbrinutu djecu, majke i trudnice "Kuća ljubavi"!

Kuća je otvorena 1991. godine, a namijenjena je novorođenčadi i djeci do tri godine, te nezbrinutim majkama i trudnicama. Smještajni kapacitet je 21 dijete i 9 majki ili trudnica. Kuća je uvijek popunjena u punom kapacitetu. Djelatnost Kuće ljubavi je zadovoljavanje životnih potreba (stanovanje, prehrana, odijevanje, održavanje osobne higijene, briga o zdravlju, čuvanje, odgoj i obrazovanje, njega, radne aktivnosti i korištenje slobodnog vremena) djece jasličke dobi bez odgovarajuće roditeljske skrbi ; trudnica i majki koje iz različitih razloga  nemaju osnovnih uvjeta živjeti u svojim obiteljima.

Mladež HDZ-a Trešnjevka Sjever i Trešnjevka Jug tradicionalno svake godine daruju “Kuću ljubavi” u koju dolaze puni raznih darova koje su prikupili sami pripadnici trešnjevačke Mladeži HDZ-a, a iz Kuće se uvijek vraćaju širokog osmijeha za koji su zaslužni naši najmlađi sugrađani koji borave u domu.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 54 gostiju i nema članova online