NaslovnicaNovostiOsječki MHDZ ZA obitelj, a PROTIV 354.000 nezaposlenih!

Warning: getimagesize(https://mhdz.hr/images/stories/protiv 1.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/mladez23/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 598

Osječki MHDZ ZA obitelj, a PROTIV 354.000 nezaposlenih!

Dana 29. studenoga u stranačkim prostorijama HDZ-a grada Osijek održana je konferencija za novinare prema temi iz naslova. Predsjednik Mladeži HDZ-a grada Osijeka, gospodin Ivan Radić, okupljenim stranačkim pripadnicima, simpatizerima, svim zainteresiranima i predstavnicima medija iznio je stajalište Mladeži na zanimljiv način gdje je povukao paralelu sa situacijom u današnjem društvu.

„Pred nama je prvi referendum u povijesti hrvatske države kojeg su tražili i omogućili sami građani.“, rekao je Radić dok se osvrnuo kako je Republika Hrvatska podijeljena u svojim razmišljanjima i stavovima gdje se građani dijele prema subjektivnim mišljenjima. „Očigledno je da Vlada, zajedno s nevladinim udrugama provodi agresivnu kampanju „protiv“, snima spotove i radi svojevrsnu diverziju skrećući fokus sa gorućih državnih problema“, nastavio je.

Na iznenađenje prisutnih, predsjednik Radić je zaključio kako je i Mladež HDZ-a protiv, ali ne protiv ustavnog pitanja već protiv rekordne nezaposlenosti, rasprodaje državne imovine, novih poreza, novih zaduživanja te, u konačnici, protiv terora manjine nad većinom.

Konačno, isti je pozvao sve svoje sugrađanke i sugrađane te sve ljude dobre volje da, neovisno o svojoj vjerskoj, nacionalnoj, političkoj ili bilo kojoj drugoj opredijeljenosti, prvog dana prosinca izađu na birališta i zaokruže „za“.

Vladajuće smo pozvali da se pozabave stvarnim problemima,a da se ostave snimanja spotova i glume,jer im to ide,jednako loše,na žalost,kao i vođenje države!

„HDZ je demokršćanska stranka koja štuje tradicionalne vrijednosti, a upravo su takva programska načela zaslužna za povijesnu opstojnost hrvatskog naroda.“, zaključio je Radić.

Video reportažu s konferencije možete pogledati OVDJE!

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 64 gostiju i nema članova online