NaslovnicaNovostiOsnovana MHDZ Lubarda (DNŽ)

Osnovana MHDZ Lubarda (DNŽ)

U ponedjeljak, 25.03.2014. godine u Lumbardi održana je osnivačka skupština Mladeži HDZ-a u Općini Lumbarda. Za predsjednika Općinskog odbora Mladeži HDZ-a Lumbarda izabran je Ante Šestanović, a izabrani su i članovi Općinskog i Nadzornog odbora.

U Općinski odbor izabrani su Ivana Lozica, Dario Horina, Mario Milina, Jelena Mušić, Antonija Lozica i Nikica Lipanović, dok su za članove Nadzornog odbora izabrani Jakov Kršinić, Dario Markovina i Tonči Mušić.

 

Izabrani predsjednik Općinskog odbora Mladeži HDZ-a Općine Lumbarda zahvalio se izaslanicima na ukazanom povjerenju i najavio intenzivan rad u nadolazećem razdoblju, a sve u cilju poboljšanja kvalitete života mladih na području Općine Lumbarda.

Izbornoj skupštini obratili su se predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Općine Lumbarda Igor Kršinić, koji je govorio o aktivnostima stranke u proteklom razdoblju kao i planovima za budućnost, te predsjednik županijskog odbora Mladeži HDZ-a Dubrovačko – neretvanske županije Joško Cebalo, koji je čestitao svim izabranima te istaknuo da je osnovni cilj Županijskog odbora osnivanje Mladeži HDZ-a u sredinama u kojima formalno ne djelujemo, a sve iz razloga da ojačamo i pomladimo stranku za nadolazeće izbore.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 56 gostiju i nema članova online