NaslovnicaNovostiIzbori u Mladeži HDZ-a grada Korčule

Izbori u Mladeži HDZ-a grada Korčule

U nedjelju, 28. rujna 2014. godine u prostorijama ACI Marine u Korčuli održana je redovna Izborna skupština Mladeži HDZ-a Grada Korčule. Za novog predsjednika izabran je Marko Trojan te su izabrani članovi Gradskog i Nadzornog odbora Mladeži HDZ-a Grada Korčule.

U Gradski odbor izabrani su: Marina Perdija, Jure Perdija, Paval Farac, Dinko Franotović, Nikolina Skokandić, VelkoGrbin, Ivana Cebalo, Jakša Krajančić, Ivan Tomić, Franko Silić, Frano Radovanović, Frano Bačić i Mate Kurtović.

U Nadzorni odbor izabrani su: Ivan Radovanović, Ivana Tvrdeić i Veronika Farac.

 

Dosadašnji predsjednik, Jakša Krajančić, podnio je izvješće o radu u proteklom razdoblju te izrazio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom na prošlim lokalnim izborima gdje je HDZ odnio pobjedu u Gradu Korčuli nakon dvanaest godina. Također je čestitao novoizabranom potpredsjedniku Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini, Jošku Cebalu te je zahvalio svima koji su sudjelovali u dosadašnjem radu Mladeži HDZ-a i zaželio novom predsjedniku i članovima Gradskog i Nadzornog odbora mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Izbornoj skupštini su se obratili i predsjednik G.O. HDZ-a Grada Korčule Andrija Fabris, predsjednik Mladeži HDZ Dubrovačko-neretvanske županije i odnedavno potpredsjednik Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini Joško Cebalo.Obojica su naglasili važnost sudjelovanja Mladeži u radu HDZ-a Korčula te su izrazili duboko uvjerenje u pobjedu na predstojećim Predsjedničkim izborima u RH.

Novoizabrani Predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Korčule Marko Trojan zahvalio je svim članovima izborne skupštine na potpori, čestitao novoizabranim članovima Gradskog i Nadzornog odbora te najavio skori odabir predsjedništva Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Korčula.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 40 gostiju i nema članova online