NaslovnicaNovostiOsnivačka skupština Mladeži HDZ-a Općine Smokvica

Osnivačka skupština Mladeži HDZ-a Općine Smokvica

U nedjelju, 02. studenog 2014. godine u prostorijama Kino dvorane u Smokvici održana je osnivačka skupština Mladeži HDZ-a Općine Smokvica. Za predsjednika je izabran Viljan Didovićte su izabrani članovi Općinskog i Nadzornog odbora Mladeži HDZ-a Općine Smokvica.

Na osnivačkoj skupštini nazočili su Joško Cebalo, nacionalni dopredsjednik Mladeži HDZ-a i predsjednik Županijskog odbora MHDZ-a Dubrovačko – neretvanske županije i Lenko Salečić, Načelnik Općine Smokvica i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Smokvica koji su istaknuli važnost Mladeži u stranačkom životu te izrazili uvjerenje u pobjedu na predstojećim predsjedničkim i parlamentarnim izborima.

Podršku stranačkim kolegama dali su i predsjednici drugih organizacija Mladeži na otoku Korčuli, Antonio Franulović, predsjednik Općinskog odbora MHDZ-a Blato, Ante Šestanović, predsjednik Općinskog odbora MHDZ-a Lumbarda i Marko Trojan, predsjednik Gradskog odbora MHDZ-a Korčula

Novoizabrani Predsjednik Mladeži HDZ-a Općine Smokvica Viljan Didović  zahvalio je svim članovima izborne skupštine na potpori, čestitao novoizabranim članovima Općinskog i Nadzornog odbora te najavio intezivan rad koji će doprinjeti kvalitetnijem životu u Općini Smokvica, a samim time i na otoku Korčuli.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 27 gostiju i nema članova online