NaslovnicaNovostiPrva zajednička sjednica predsjedništava Mladeži HDZ-a i sestrinskog pomlatka HDZ-a BiH!

Prva zajednička sjednica predsjedništava Mladeži HDZ-a i sestrinskog pomlatka HDZ-a BiH!

Mladež HDZ-a je u Livnu (BiH) sa sestrinskim pomlatkom HDZ-a BiH održala prvu zajedničku sjednicu dvaju predsjedništava. Razgovaralo se o provedenim izborima unutar organizacije Mladeži HDZ-a BiH, ali i predstojećim planovima i projektima dvaju sestrinskih pomladaka. No, uoči zajedničkog zasjedanja, održana je sjednica Središnjeg odbora Mladeži HDZ-a BiH na kojoj se nazočnima obratio predsjednik Mladeži HDZ-a - najjačeg i najbrojnijeg političkog pomlatka u RH - Josip Bilaver.

 

Isto srce kuca s obje strane granice!

Bilaver je prenio pozdrave iz Hrvatske, zahvalio sestrinskom ogranku na predanom radu u kampanji prve predsjednice RH, ali i izrazio zadovoljstvo da su Hrvati na prošlogodišnjim izborima u BiH napokon dobili legitimnog člana Predsjedništva: 

- Čestitam vam na uloženom naporu i trudu da nakon osam godina hrvatski narod u BiH napokon ima legitimnog i legalnog hrvatskog člana Predsjedništva. Dijeli nas samo granica, mi smo isti narod u dvije države! Nakon parlamentarnih izbora kada će Hrvatska dobiti novog premijera Tomislava Karamarka, uslijedit će još ustrajnija borba za ravnopravnost Hrvata na cijelom teritoriju BiH!

Jedinstvo domovinske i iseljene Hrvatske

Potom se održala zajednička sjednica dvaju predsjedništava na kojoj je Bilaver, također, istaknuo zadovoljstvo izvrsnom suradnjom sestrinskih ogranaka mladeži te kazao da je uvjeren da će u budućnosti ojačati. Stoga je dogovoren i skori posjet Mladeži BiH Hrvatskoj, kao i daljnji planovi i projekti za unaprjeđenje i jačanje suradnje sestrinskih političkih pomladaka.

Počast svim palim herojima

Predsjedništva mladeži HDZ-a su u Livnu položili vijence i zapalili svijeće kod Spomen obilježja palim hrvatskim braniteljima u Drugom svjetskom i Domovinskom ratu te kod Memorijalnog centra svetog Jurja u Donjim Rujanima.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 45 gostiju i nema članova online