NaslovnicaNovostiMladež HDZ-a Osječko-baranjske županije i grada Osijeka drugu godinu za redom organizira humanitarnu akciju „Zekin trg“

Mladež HDZ-a Osječko-baranjske županije i grada Osijeka drugu godinu za redom organizira humanitarnu akciju „Zekin trg“

Dragi sugrađani i sugrađanke, pozivamo Vas u subotu 4. travnja 2015. godine od 10:00 do 13:00 sati na trg Slobode u Osijeku na humanitarnu akciju i igraonicu „ZEKIN TRG“ u organizaciji Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije i grada Osijeka! Povedite svoju djecu, unuke, braću, sestre i sve ostale mališane na ZEKIN TRG!

 

„ZEKIN TRG“ je niz igraonica u kojima ćemo  usrećiti naše male sugrađane. Oslikavanje pisanica, bojanje zeke i jaja, „tucanje“ jajima, traženje pisanica i čokoladnih zečeva te Uskršnja trka samo su neke od zanimljivosti koje pripremamo.

Uza sve to zasladite se i čokoladnim jajima i zečevima!

Uz zabavu za mališane, Mladež  organizira  i humanitarnu podjelu kolača putem koje će se prikupljati sredstva za one koji si ne mogu priuštiti tradicionalni uskršnji obrok. Sva prikupljena sredstva biti će iskorištena za kupovinu uskršnjih namirnica i isti će se dan podijeliti onima koji si to ne mogu priuštiti!

Dođite, zabavite se, zasladite i pomozite najpotrebnijima!

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 32 gostiju i nema članova online