NaslovnicaNovostiHumanitarni košarkaški turnir MHDZ-a za udrugu „fra. Mladen Hrkać“

Humanitarni košarkaški turnir MHDZ-a za udrugu „fra. Mladen Hrkać“

Poštovane članice i članovi Mladeži HDZ-a,

Pozivamo Vas na humanitarni košarkaški turnir u organizaciji Mladeži HDZ-a koji će se održati 18. travnja u sportskoj dvorani Osnovne škole Malešnica u Zagrebu s početkom u 11.00h. Kotizacija po ekipi je 150kn, a prikupljena sredstva Mladež će donirati humanitarnoj udruzi „fra. Mladen Hrkać“.

Format košarkaškog turnira je zamišljen kao utakmica na jedan koš s 3 igrača po momčadi. Za sve dodatne informacije i prijave molimo Vas da kontaktirate dopredsjednika MHDZ-a Tvrtka Lovrića na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Molimo sve naše županijske, gradske i općinske organizacije u Hrvatskoj da se uključe u ovaj humanitarni projekt kako bi kroz sportsko druženje pomogli potrebitima.

INFORMACIJE O UDRUZI:
Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać
, osnovana 16. lipnja 2012. godine u Zagrebu, pomaže osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koje dolaze u Zagreb na liječenje. Pružanje pomoći ogleda se u vidu osiguranja smještaja, prehrane, sufinanciranja troškova prijevoza, potpore pri rješavanju administrativnih zahtjeva i prepreka te pri nastavku školovanja. Volonteri i članovi Udruge dočekuju korisnike prilikom njihovog dolaska u Zagreb, svakodnevno obilaze pacijente koji se nalaze na liječenju u nekoj od zagrebačkih bolnica, donose gotov kuhani obrok, pomažu korisnicima mlađima od 18 godina u školovanju te pomažu članovima njihovih obitelji za vrijeme njihovog boravka u Zagrebu. Više informacija potražite na www.humh.hr

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 45 gostiju i nema članova online