NaslovnicaNovosti"Zekin trg" u Osijeku

"Zekin trg" u Osijeku

U subotu, 4. travnja 2015. Mladež HDZ-a Osječko-baranjske županije i grada Osijeka održala je tradicionalnu, II.puta za redom,humanitarnu akciju i igraonicu za djecu pod nazivom „Zekin trg“.

Da je akcija bila uspješna govore mlada nasmiješena lica osječkih mališana, prikupljena sredstva i sretne obitelji koje su dobile pakete s uskršnjim namirnicama. Ovo je još jedan pokazatelj kako Mladež HDZ-a izlazi izvan okvira političkog djelovanja te svojim dobrim srcima nastoji pomoći onim najbližima. 

„Našim najmlađima ponudili smo nekoliko sati zabave uz oslikavanje pisanica. Zabava se nastavila uz tradicionalno „tucanje“ jaja, traženje čokoladnih pisanica i zečeva u našem gnijezdu kao i popularnom Uskršnjom trkom te još mnogo drugih igara kojima su se djeca zabavljala. Pored igara za mališane Mladež HDZ-a organizirala je i humanitarnu podjelu muffina putem koje su se prikupljala sredstva za one koji nisu u mogućnosti priuštiti si tradicionalni Uskršnji obrok. Paketiće s namirnicama podijelit ćemo potrebitima već danas!,“ rekao je Krešimir Radić, predsjednik Mladeži HDZ-a grada Osijeka.

„Uskrs je blagdan solidarnosti, stoga nas ispunjava radost što na ovaj način možemo pomoći našim sugrađanima. Zekin trg mjesto je koje na kojem su naši animatori onim najmlađima pružili igru i zabavu, a njihovim roditeljima nekoliko sati bezbrižnog odmora. Ujedno pomažemo i onim najstarijima i najpotrebnijima kojima ćemo uz neizostavne tradicionalne uskršnje namirnice unijeti malo blagdanskog duha u njihove domove. Možemo reći kako je akcija uspješno prošla s obzirom na prikupljenu pomoć i broj djece koji je danas više nego uživao. Zasigurno ćemo ovu tradiciju nastaviti i sljedeće godine.“, napominje Domagoj Mikulić predsjednik Mladeži Osječko-baranjske županije.

Zekin trg je posjetio i predsjednik Županijskog odbora Osječko-baranjske županije Ivan Anušić koji je čestitao svim građankama i građanima sretan i blagoslovljen Uskrs.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 39 gostiju i nema članova online