NaslovnicaNovostiPosljednja 60. konferencija IRI-ja za srednju i istočnu Europu

Posljednja 60. konferencija IRI-ja za srednju i istočnu Europu


Marko Milić predstavljao je Mladež HDZ-a na posljednjem 60. LICEE seminaru International Republican institute (IRI)  koji je organiziran u Bratislavi i Beču. IRI je ovom konferencijom zatvorio svoj dugogodišnji LICEE projekt seminara i konferencija za mlade političare iz srednje i istočne Europe. Uz Milića, kao predstavnika iz Hrvatske, sudjelovali su i mladi lideri iz preko 15 europskih zemalja.

Raspravljalo se o brojnim temama, ponajviše o krizi u Ukrajini, proširenju EU, angažmanu mladih u zajednici i politici, zaštiti europskih vrijednosti, ali i o korisnim iskustvima političkog komuniciranja, pripreme kampanja i kreiranja političkih poruka. Zanimljivo predavanje o utjecaju mladih u političkom životu EU održao je predsjednik YEPP-a Konstantinos Kyranakis. Konferenciju je svojim obraćanjem zaključio predsjednik IRI-ja Mark Green.

Naš predstavnik Marko Milić prenio je iskustva HDZ-a u konsolidaciji i jačanju stranke povodom pobjeda na europskim, lokalnim i predsjedničkim izborima.

Mladež HDZ-a zahvalna je kolegama u International Republican Institutu na višegodišnjoj odličnoj  suradnji i otvaranju mogućnosti da mladi političari HDZ-a sudjeluju na korisnim treninzima i seminarima kako bi se – uz predavanja vrhunskih eksperata i iskusnih političara –bolje profilirali.

IRI će se u predstojećem radu fokusirati na jačanje demokratskih vrijednosti i uključenosti u europske procese organizacija iz Ukrajine, Moldove i Gruzije, ali će ostati prisutni i u zemljama jugoistočne Europe.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 62 gostiju i nema članova online