NaslovnicaNovostiMilanovića u Tisnom Mladež HDZ-a podsjetila na njegove „uspjehe“

Milanovića u Tisnom Mladež HDZ-a podsjetila na njegove „uspjehe“

Članovi Mladeži HDZ-a Šibensko-kninske županije dočekali su premijera Milanovića u općini Tisno kako bi ga podsjetili na njegove brojne „uspjehe“. U protekle 4 godine mandata Milanović je zadužio Republiku Hrvatsku za 100.000.000.000kn, 100.000 ljudi je uslijed nepovoljne gospodarske situacije iselilo, izgubljeno je preko 100.000 radnih mjesta te je životni standard građana Republike Hrvatske pao za 10%.

„Došli smo pozdraviti predsjednika Vlade na oproštajnoj zabavi u Šibensko-kninskoj županiji i podsjetiti ga na  100.000 iseljenih i 100.000 izgubljenih radnih mjesta za njegova mandata.“ – Gordan Fržop, predsjednik MHDZ-a Šibensko-kninske županije

Premijer je Tisno posjetio povodom skupa članova njegove stranke iz IX. izborne jedinice. Posjet su iskoristili i mještani Tisnog kako bi Milanovića, ali i načelnika općine Ivana Klarina upozorili na brzopoteznu prodaju autokampa „Jazina“.

„Stanovnici Općine Tisno došli su premijera upozoriti da je ovo mjesto gdje održava druženje sa svojim SDP-ovcima brzopotezno prodano ruskom investitoru za pokriće dugova i investiciju za koju se ne zna kada i kako će se dogoditi. Zahvaljujući „mudrim“ potezima ove Vlade i njihovog načelnika Ivana Klarina, Tišnjani i njihovi turisti strahuju od zatvaranja jedine velike tišnjanske plaže.“ – Jelena Obratov, predsjednica HDZ-a Tisno

Signifikantna je i činjenica da je priređeni doček premijer izbjegao tako da je „kozjom stazom“ stigao do mjesta okupljanja SDP-ovaca iz IX. Izborne jedinice. Svojim činom je još jednom na sramotan način izbjegao čuti glas naroda.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 51 gostiju i nema članova online