NaslovnicaNovostiBESPLATNE PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU U ORGANIZACIJI MHDZ-A

BESPLATNE PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU U ORGANIZACIJI MHDZ-A

Ohrabreni dosadašnjim velikim odazivom, i ponosni na uspjeh maturanata koji su prošli pripreme za državnu maturu u organizaciji Mladeži HDZ-a protekle tri godine, predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije Domagoj Mikulić i predsjednik Mladeži HDZ-a grada Osijeka Antonio Lozančićnajavili su početak prijava na besplatne pripreme za državnu maturu koje Mladež HDZ-a organizira četvrtu godinu za redom.

“Svjesni smo da je obrazovanje jedini kapital koji traje cijeli život, a ulaganje u mladeznači ulaganje u našu zajedničku budućnost. Mladež HDZ-a na ovaj način daje svoj doprinos u povećanju razine znanja, razvoju hrvatske mladeži, te razvoju našega društva, što je ključni preduvjet stvaranja bolje budućnosti. Ovim putem želim zahvaliti mladim stručnjacima i profesorima koji su se uključili u naš projekt, te svojim znanjem i vremenom odlučili pomoći u pripremi srednjoškolaca za državnu maturu”, rekao je Domagoj Mikulić.

U protekle tri godine kroz ovaj projekt prošlo je približno 600 maturanata, 200 svake godine. Ove je godine, u dogovoru sa šest profesora koji će raditi s maturantima, broj smanjen na 180 kako bi se povećala razina kvalitete pripreme.

“Pripreme započinju 20. veljače i trajat će do kraja svibnja, odnosno po dogovoru s polaznicima. Prijave će se zaprimati od utorka, 2. veljače, do srijede, 17. veljače, na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a potrebno je navesti ime i prezime polaznika, predmete i razine koje žele pohađati, te broj mobitela ili drugi kontakt polaznika. Pripreme će se održavati za osnovnu i višu razinu iz tri obvezna predmeta, hrvatskog i engleskog jezika, te matematike”, rekao je Antonio Lozančić.

Prijave  i odgovori na dodatne upite mogu se dobiti  i pozivom na broj: 031/250-350 ili osobnim dolaskom u prostorije stranke, na adresu Lučki prilaz 2/II, Osijek, svakim radnim danom od 8,30 do 16,30 sati. Svi zainteresirani trebali bi se prijaviti što prije zbog ograničenog broja mjesta. Izbor sudionika besplatnih priprema ići će po principu brze prijave, odnosno tko prvi – njegovo mjesto.

 

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 45 gostiju i nema članova online