NaslovnicaNovostiOdržan je prvi modul "Mladi u politici u dijalogu" za vodstva Mladeži HDZ-a i Mladeži HDZ-a BiH

Održan je prvi modul "Mladi u politici u dijalogu" za vodstva Mladeži HDZ-a i Mladeži HDZ-a BiH

U organizaciji PA HDZ BiH, Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta i Zaklade Hanns Seidel na Kupresu proteklog vikenda održan je prvi modul "Mladi u politici i dijalogu" za mlade iz Mladeži HDZ-a BiH i Mladeži HDZ-a.

Radi se o zajedničkom projektu triju organizacija koji imaju dugogodišnju suradnju. Kroz projekt "Mladi u politici i dijalogu" cilj je prenijeti znanja i vještine mladima koji participiraju u politici kako bi kroz praktične radionice i seminare stekli prijeko potrebno iskustvo iz raznih područja.

Početak modila započeo je obraćanjima organizatora, Lidije Bradara, političke ravnateljice PA HDZ BiH, Srećka Prusine, ravnatelja Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta i Aleksandre Markić Boban, direktorice Zaklade Hanns Seidel.

Današnjem početku dvodnevnog modula pridružili su predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i ministar gospodarstva i održivog razvoja u Vladi Republike Hrvatske Tomislav Ćorić.

Ministar Tomislav Ćorić istaknuo je važnost ovakvih zajedničkih projekata i zajdničkog okupljanja dviju Mladeži kao budućih predvodnika političkih procesa.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Čović pozdravio je organizatore i prisutne članove Mladeži izdvojivši zadovoljstvo da se kroz ovakve susrete prikazuje zajedništvo mladih iz naše dvije domovine i stjecanja novih znanja.

Dragan Čović upoznao je prisutne s aktualnim političkim procesima u Bosni i Hercegovini i nužnosti rješavanja svih otvorenih pitanja, osobito omogućavanja legitimnog predstavljanja hrvatskog naroda u BiH. Također, izdvojio je sve ključne procese koji stoje pred Bosnom i Hercegovinom na njezinom europskom putu i integracijskim procesima.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 72 gostiju i nema članova online