NaslovnicaNovostiSnažna podrška Mariji Kušmiš i Novskoj

Snažna podrška Mariji Kušmiš i Novskoj

Delegacija Mladeži Hrvatske demokratske zajednice, predvođena predsjednikom Maksimilijanom Šimrakom, posjetila je Grad Novsku gdje je snažno podržala kandidatkinju za gradonačelnicu Mariji Kušmiš i njen timu ususret prijevremenih izbora koji će se održati u nedjelju, 12. lipnja.

Nakon što je prethodni gradonačelnik Marin Piletić imenovan ministrom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, u Novskoj se održavaju prijevremeni izbori za gradonačelničko mjesto. Podsjetimo, gradonačelnik Piletić bio je izabran na lokalnim izborima 2021. godine s podrškom od gotovo 64 posto birača u prvome krugu.

Predsjednik Mladeži Šimrak, nakon obilaska Novske i sastanka s užim timom kandidatkinje za gradonačelnicu Kušmiš, istaknuo je i predani rad Mladeži u Novskoj, kao i Sisačko-moslavačkoj županiji koju predvodi predsjednik Domagoj Kelović.

“Otvorenost prema novim tehnologijama i iskorištavanje europskih fondova pozicionirali su Novsku kao sjedište gaming industrije u Hrvatskoj. Uvjeren sam kako će Marija Kušmiš biti izabrana za novu gradonačelnicu te nastaviti putem dosadašnjeg gradonačelnika Piletića. U Mladeži HDZ-a imat će snažnu podršku u nastavku rasta i razvoja Novske i ovoga dijela Hrvatske”, poručio je Šimrak.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 52 gostiju i nema članova online