NaslovnicaNovostiOdržana konferencija ‘Uspješna politička komunikacija - na svim razinama’

Održana konferencija ‘Uspješna politička komunikacija - na svim razinama’

U organizaciji Mladeži Hrvatske demokratske zajednice i Odbora za komunikacije i edukacije održana je konferencija ‘Uspješna politička komunikacija - na svim razinama’ na kojoj su kao panelisti sudjelovali zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler, županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, saborski zastupnik Andro Krstulović Opara, gradonačelnik Velike Gorice i saborski zastupnik Krešimir Ačkar te načelnik Općine Pušća Filip Bernardić.

Zastupnik Karlo Ressler u uvodnom je obraćanju istaknuo da, kao hrvatski zastupnik, nastoji održavati neposredni kontakt s građanima, poduzetnicima, strukovnim udruženjima i mladima kako bi mogao što snažnije zastupati interese hrvatskih građana u Europskom parlamentu. Također, naglasio je kako redovito posjećuje sve hrvatske krajeve i sudjeluje na brojnim konferencijama i raspravama o različitim europskim temama, uz transparentno komuniciranje, otvaranje rasprava i približavanje europskih tema koje izravno utječu na život hrvatskih i europskih građana.

Uslijedio je dinamičan panel na kojem su sudjelovali županica Furdek Hajdin, zastupnik Krstulović Opara, gradonačelnik Ačkar te načelnik Pušće Bernardić, koji su podcrtali važnost uspješne političke komunikacije na svim razinama - od lokalne, preko nacionalne do europske razine. Također, pohvalili su aktivnost mladih generacija u vidu edukacija na temu političke komunikacije, uz fokus na direktnoj komunikaciji s građanima te učinkovitog korištenja društvenih mreža i ostalih komunikacijskih alata.

Zaključno su se okupljenima obratiti predsjednik Mladeži HDZ-a Maksimilijan Šimrak i glasnogovornik Mladeži Matej Brečić.

 

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 22 gostiju i nema članova online