NaslovnicaNovostiReakcija Mladeži HDZ-a: Umjesto demagogije i političkih floskula, aktualna Vlada stvorila je pozitivno ozračje za kontinuirani razvoj

Reakcija Mladeži HDZ-a: Umjesto demagogije i političkih floskula, aktualna Vlada stvorila je pozitivno ozračje za kontinuirani razvoj

SDP je u četiri godine svoje vladavine ostavio u nasljeđe 17 000 kuna duga po stanovniku. a u oporbenim danima postao je sinonim za lažnu demokraciju izbacivši iz svojih redova 18 saborskih zastupnika, te više od tri tisuće članica i članova. Štetne posljedice njihove vladavine po sve sektore, regije i sve generacije u Hrvatskoj osjete se i danas, posebice u pogledu iseljavanja mladih.
Umjesto demagogije i političkih floskula, aktualna Vlada Republike Hrvatske predvođena predsjednikom Andrejem Plenkovićem, stvorila je pozitivno ozračje za kontinuirani razvoj, na svim razinama. Od Iloka, preko Čakovca i Istre, pa sve do krajnjega juga, od 2016. godine otvoreno je više od sto tisuća novih radnih mjesta, unatoč činjenici kako su prethodni i aktualni mandat Vlade obilježile tektonske krize, uzrokovane pandemijom COVID-19, kao i povratkom rata na europskom kontinentu i brutalnom, ničim izazvanom ruskom vojnom agresijom na Ukrajinu.
Nebrigu za hrvatske građane od strane ‘Kukuriku vlade’ aktualna Vlada i premijer Plenković ispravljaju posljednjih nekoliko godina. Odgovornim radom, konkretnim prijedlozima i povećanjem standarda naših sugrađana, posebice usmjerenim prema mladim generacijama.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 54 gostiju i nema članova online