NaslovnicaNovostiMladež HDZ-a: Danak nestručnosti gradonačelnika Tomaševića i njegove klike nažalost plaćaju - građani Zagreba

Mladež HDZ-a: Danak nestručnosti gradonačelnika Tomaševića i njegove klike nažalost plaćaju - građani Zagreba

Mladež Hrvatske demokratske zajednice reagirala je na sveopći kaos kojem svjedoče stanovnici Zagreba u posljednje dvije godine, otkako su ‘odgovornost’ preuzeli aktivisti predvođeni Tomislavom Tomaševićem. Reakciju donosimo u nastavku.

Kolege iz stranke Možemo! za vrijeme predizborne kampanje u fokus su stavili zelene politike, no dolaskom na vlasti evidentno je kako smo dobili samo zelene političare. Zagreb sve više nalikuje Napulju, samo bez sunca u ovim zimskim tjednima, a novi model naplate i odvoza komunalnog otpada ništa je drugo nego demonstracija nestručnosti aktualne gradske vlasti. 12 godina su proučavali Grad, i uvjeravali kako točno znaju što će učiniti po dolasku na vlast, no sada vidimo kako su to tek puste priče i silna obećanja prema našim sugrađanima, bez realnih mogućnosti rješavanja tekućih problema. Paradoksalno, zelena politička opcija, koja toliki fokus stavlja na zelenu tranziciju, nije u stanju brinuti se niti za odvoz otpada.

U svakodnevnoj komunikaciji s našim sugrađanima primjećujemo veliko nagomilano nezadovoljstvo radom nove zagrebačke vlasti, posebice onih koji su na prošlim lokalnim izborima glasali za zeleno-lijevu platformu okupljenu oko MOŽEMO! Jasno je sada kako ne mogu, jasno je i to većini naših sugrađana, a rješenje za problematiku poput otpada i smeća, velikih infrastrukturnih problema i izazova u kojima se danas nalazimo nastoje pronaći u ideologijama, optužbama prema radnicima i zabranama. Može li MOŽEMO!? Nakon godinu dana, jasno je da ne mogu.

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 51 gostiju i nema članova online