NaslovnicaNovostiPredstavljen program Mladeži HDZ-a "Mladi za sve izazove"

Predstavljen program Mladeži HDZ-a "Mladi za sve izazove"

ZAGREB, 10. travnja 2024. (Hina) - Stambena i porezna politika, obrazovanje, rad, aktivno sudjelovanje u društvu te prilagodbe na nove izazove, neke su od tema predizbornog programa Mladeži HDZ-a pod nazivom "Mladi za sve izazove", predstavljenog u srijedu u Zagrebu na Zrinjevcu.

Predsjednik Mladeži HDZ-a te kandidat na listi u I. izbornoj jedinici Maksimilijan Šimrak istaknuo je da program prepoznaje "izazove i prilike za mlade u Hrvatskoj".

"Protekla dva mandata obilježile su krize, a Hrvatska je u njima ostvarila brz oporavak i rast, što dokazuju politička i financijska stabilnost zemlje, broj stvorenih radnih mjesta, rekordan rast plaća i zaposlenosti te prepoznat međunarodni položaj. Ne želimo prepustiti Hrvatsku nekome tko ne zna upravljati i tko će sve na čemu smo radili uništiti u par mjeseci, uzrokovati nestabilnost zemlje i ugroziti budućnost svakog od nas", dodao je.

Programske smjernice predstavili su politička tajnica Mladeži Ivana Barac, glavni tajnik Vedran Ivanković te glasnogovornik Matej Brečić, a na predstavljanju je istaknuto pet prioriteta - usvajanje znanja i vještina, stjecanje radnog iskustva, kvalitetniji život, izazovi i prilike te vrijednosti i identitet.

Mladež HDZ-a birače je pozvala da glasaju za jedinu opciju koja se uhvatila u koštac s teškim krizama, ali i ambicioznim ciljevima te "nakon značajnog povećavanja životnog standarda mladih planira to provoditi i u sljedećem, trećem uzastopnom mandatu".

 

Galerija

Kontaktirajte nas

01/4553-000

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trg žrtava fašizma 4/IV, 10 000 Zagreb

Tko je online

Imamo 51 gostiju i nema članova online